1miljard.nl

Welke pastasaus voor de Italiaanse pasta past het beste bij uw gezin?

Welke pastasaus voor de Italiaanse pasta

Welke pastasaus voor de Italiaanse pasta past het beste bij uw gezin?

Welke pastasaus voor de Italiaanse pasta? De authentieke Italiaanse pastasaus is gemaakt van rigatoni of linguine, beide droge noedels. Ze worden gerold en vervolgens in pastelvorm gevormd, eerst worden ze geverfd met kruiden of worden ze gemarineerd in citrusmarinara of gewoon knoflook voordat ze in water worden gekookt en vervolgens op smaak worden gebracht met wijn of azijn. Gepureerde tomaten met basilicum of chilipeper worden aan het kokende water toegevoegd, samen met een beetje zout of zwarte peper voor een bepaalde smaak. Kook ongeveer twee minuten of tot de noedels volledig gaar zijn. Als ze gaar zijn, giet je ze af en serveer je ze met een beetje olijfolie of boter erover.

Pasta Arrabbiata, wat letterlijk Italiaanse bruine pasta betekent, is een traditioneel Italiaans recept gemaakt van een pittige en smaakvolle tomatensaus gegooid in olijfolie, met olijfpitten en gehakte verse basilicumblaadjes pasta saus jumbo. Klaar in slechts dertig minuten en nog gemakkelijker gemaakt met dit eenvoudige eenpanspastarecept met een beetje rode pepervlokken en een beetje extra vergine olijfolie, deze romige, heerlijke saus is de perfecte allround pastaschotel voor elk soort voedsel je ermee wilt combineren. Dit gerecht past uitstekend bij vlees, vis, groentesticks of zelfs broccoli. In dit artikel worden de praktische tips gedeeld om dit eenvoudige pastagerecht te maken met een zelfgemaakte arrabbiata-saus en met een zelfgemaakte tortellini-pasta voor die extra crunch, met een beetje extra vierge olijfolie, met een magere melk room en magere kaas voor die fluweelzachte textuur – u kunt leren welke pastasaus voor de Italiaanse pasta het meest geschikt is voor uw gezin.

Bepaal eerst je ingrediënten. Voor dit zelfgemaakte recept heb je de volgende ingrediënten nodig: tomaten, olijfolie, verse basilicumblaadjes, fijngesneden courgette, uien, knoflook, oregano, zout en witte wijn (naar keuze; zorg dat het een goed merk is, dus dat je pasta er lekkerder uitkomt). Mix deze ingrediënten door elkaar. En kook het dan gewoon op een laag vuur, ongeveer een uur of tot de saus klaar is.

Meer informatie: Novusventus.shop