1miljard.nl

Wat worden beschouwd als transacties op het bitcoins-grootboek?

Wat worden beschouwd als transacties op het Bitcoinmeester.nl -grootboek?

bitcoins zijn een van de meest bekende en daarom meest winstgevende vormen van online geld die er bestaan. bitcoins zijn een vorm van virtuele valuta die kan worden gebruikt in online winkels, online beurzen, online pokerrooms en allerlei andere financiële beurzen. bitcoins worden niet algemeen geaccepteerd in landen als Iran of Birma, en mensen die transacties in bitcoins uitvoeren, lopen enkele risico's.

bitcoins

Mijnbouw is een van de grootste krachtbronnen achter het model. De miners die het mijnbouwproces van het protocol beheersen, worden "miner's pools" genoemd en ze werken samen om ervoor te zorgen dat er geen uitbraken in het systeem zijn en dat het netwerk soepel blijft werken. Bij een uitbraak is het resultaat meestal desastreus; omdat het systeem een exponentieel groeiend netwerk van werknemers gebruikt om het werk aan te pakken dat nodig is om het draaiende en winstgevend te houden.

Een probleem met de manier waarop bitcoins worden gedolven, is dat de "blockchain", de officiële naam voor het hele systeem, een enorm grootboek is. Dit grootboek wordt het grootboek genoemd omdat het fungeert als een "boek" van alle transacties die ooit in het grootboek hebben plaatsgevonden. Wanneer iemand een transactie doet, wordt de transactie in de "blockchain" geplaatst en de details van die transactie worden vervolgens verzonden naar alle overige gebruikers en miners van het systeem. Op basis van deze informatie wordt de hele hash-functie berekend en worden de nieuw geslagen bitcoins beschikbaar gesteld aan de gebruiker. Deze hashfunctie neemt de hele geschiedenis van het bitcoins-grootboek en compileert het op één plek waar alle transacties die ooit in het grootboek hebben plaatsgevonden, worden vermeld.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: Bitcoinmeester.nl