1miljard.nl

Hoeveel kost een domeinnaam?

Waarom kosten domeinnamen zoveel geld? Toen u een domeinnaam in uw browser hebt getypt, is er veel dingen die achter de schermen gebeurt om op te trekken en de gewenste gegevens weer te geven. Deze achtergrondprocessen kosten in het algemeen geld. Er was een tijd waarin domeinnamen niet zo concurrerend waren, en domeinregels belasten veel meer geld om een domeinnaam te registreren.

Dit creëerde een situatie waarin slimme klanten domeinen konden kopen voor vuil goedkoop van een enthousiaste registrar, alleen om te ontdekken dat ze hun nieuwe bezit niet kunnen gebruiken totdat ze hun maandelijkse termijn hebben betaald. Op dat moment zou de slimme klant de registrar oproepen en eisen dat al het extra geld aan hem wordt geretourneerd, of hij zal de domeinnaam verkopen aan een andere koper. Dit is wat bekend staat als een verborgen vergoeding. U kunt ook registrars vinden die om een grote storting naar boven vragen om een domeinnaam te registreren en u vervolgens elke maand opnieuw te betalen, zolang u de domeinnaam opnieuw wilt betalen.

Ik zou doorgaan met enkele van deze verborgen registrar-regelingen, maar ik denk dat je het idee krijgt. De onderste regel is, mensen krijgen geen goede waarde voor hun geld wanneer ze registrars betalen. Enkele van de extra kosten waar ik over heb gesproken, worden veroorzaakt door deze verborgen registrarkosten, en niet omdat de registrar een gek tarief opladen. Vele malen is gratis domeinnaamregistratie net zo goed als een van deze verborgen kosten betalen. Een snel zoeken naar internet moet u laten zien dat er veel gratis registrars zijn, en dat velen van hen zo betrouwbaar zijn als degenen die u in rekening brengen. En aan de slag met een nieuwe website is altijd veel gemakkelijker met een gratis domeinnaamregistratie.

Nog een grote mythe over domeinnaamkosten is dat u uw eigen server moet hosten om het gedaan te krijgen. Hoewel het zeker mogelijk is om uw eigen site te hosten, bevat dit meestal niet veel functionaliteit of beveiligingsfuncties. Het hosten van uw eigen server is extreem goedkoop, en u zult zelden meer nodig hebben dan eenvoudige e-commerce-mogelijkheden voor de meeste kleine sites. Ook is de technologie voor hosting domeinnamen enorm geavanceerd in de afgelopen jaren, waardoor het zeer mogelijk is om bijna elke vorm van de site te organiseren op een relatief goedkope dedicated server. En aan de slag met een webhostingbedrijf is erg gemakkelijk. De meeste hostingbedrijven bieden een eenvoudig startpakket met een handvol sjablonen, zodat u meteen een basisplaats kunt bouwen.

Misschien is de meest voorkomende mythe, dat je een ton ruimte moet kopen als je aan de slag bent met een nieuwe online bedrijf. Hoewel het zeker mogelijk is om tonnen ruimte voor uw domeinnamen te kopen, is het meestal niet noodzakelijk. Je kunt zelfs beginnen met heel weinig ruimte … en gratis. Een gratis domeinnaam? Veel mensen denken dat als je veel waarde in je domeinen gaat zetten, dan moet je veel geld uitgeven om ze te worden gehost, maar dit is gewoon niet waar.

Er zijn tal van manieren waarop u geld kunt besparen bij het aan de slag met een nieuwe online bedrijf, en geen van hen heeft te maken met hoeveel kost een domeinnaam kost. Ga je gang en probeer enkele van deze tips, je zult versteld staan hoeveel je daadwerkelijk kunt redden. Kijk eerst naar gratis domeinnamen en gratis webhostingbedrijven. Meld u vervolgens aan voor een account met een of twee van de grootste webhostingbedrijven die er zijn. Gebruik ten slotte blogging-tools om het bewustzijn van uw website te creëren (en zorg ervoor dat uw blog live is wanneer bezoekers komen bezoeken). Meer weten? Klik hier: https://eigen-domein.com/