Uncategorized

Hoe kan ik snel geld lenen met een mini lening?

De snelste manier om geld te lenen is door middel van een zogenaamde mini lening. Snel geld lenen is dus makkelijk, maar hoeveel kunt u eigenlijk snel lenen? Het bedrag dat u daarmee kunt lenen is echter veelal beperkt. Doorgaans kunt u een lening van meer dan 500 à  1000 euro wel vergeten. Daar komt ook nog eens bij dat u het geleende bedrag binnen de termijn van 30 dagen en inclusief de kosten dient terug te betalen. Lees hier hoe en waar u een minilening kan aanvragen.

Wanneer u een beroep wenst te doen op een mini lening moet u vaak ook een derde persoon opgeven die borg staat voor uw lening. Doet u dat niet, dan moet u een verzekering nemen die alweer geld kost. Voor een leenbedrag van 200 euro komt u zo al gauw aan een totaal kostenplaatje van 50 euro.

Welke alternatieven heb ik om snel geld te lenen?

Wanneer u aan gaat kloppen bij vrienden of familie en u met andere woorden kiest voor een onderhandse lening kunt u het geld (afhankelijk van de gemaakte afspraken) vrij snel ter uwer beschikking hebben. Hoeveel u in dit geval kunt lenen is afhankelijk van de persoon waar u het geld van zult ontvangen en vooral van hoeveel hij of zij wil en kan lenen.

Nog een andere mogelijkheid om snel aan extra geld te komen is door een voorschot te vragen op uw loon. Ok, het is geen lening, maar het is wel een mogelijkheid om snel over extra geld te beschikken en dat zonder dat er hoge kosten voor worden aangerekend en u ook maar één euro dient terug te betalen. Hoeveel geld u op deze manier snel ter beschikking kunt hebben is als vanzelfsprekend afhankelijk van het inkomen waarover u beschikt en het begrip van uw werkgever.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *